Organizujemy
Wigilie dla firm 2020, Spotkania wigilijne w gronie przyjaciół, imprezy firmowe
Charakter Świąt podkreślimy wystrojem wnętrz i świątecznym menu. Proponujemy Państwu przygotowanie własnego menu świątecznego z wybranych propozycji kulinarnych lub wybór propozycji zestawionej przez nas.
Wigilie z menu mieszanym
ROZDROZE
Al. Ujazdowskie 6, Warszawa
tel.: +48 22 621 11 58 ; 605-310-383
e-mail:rozdroze@wsgcentrum.com.pl ; WWW.rozdroze.pl
godziny otwarcia: od godz. 10:30 do 22:30
Wybór dań Wigilijno – świątecznych do własnego wyboru
Menu
Bufet zimny w stołach
1. Lin/szczupak faszerowany borowikami w galarecie aromatyzowanej szafranem
2. Schab po warszawsku faszerowany musem chrzanowym z jajkiem oraz warzywami
3. Rolada szpinakowa z musem z wędzonego łososia, serem fetą
4. Kaczka/indyk faszerowany z owocami w maladze z sosem żurawinowym
5. Śledzie w sosie miodowo-musztardowym z kaparami
6. Deska ryb wędzonych : pstrag, łosoś, węgorz, karmazyn , turbot, halibut
7. Galantyna z kurczaka po polsku garnirowana auszpikiem
8. Pasztet wieprzowy pieczony podany z grzybami leśnymi
9. Deska mięs pieczonych: boczek zawijany, karkówka w ziołach , schab faszerowany
śliwkami z dodatkiem wędlin szlachetnych
10. Śledź w marynowany w korzennych przyprawach
11. Śledz pod pierzynką
12. Terinna z łososia, soli i szpinaku przygotowana na parze lub w galarecie
13. Karp w galarecie warzywnej lub po żydowsku
14. Carpaccio z buraka z serem kozim/lub feta w miodowym dresingu
15. Sałatka królewska z łososiem
16. Sałatka nicejska z tuńczyka i anchois z dresingiem musztardowym
17. Sałatka z karczochami, pomidorami suszonymi i grzankami w vinegrecie
18. Sałatka jarzynowa tradycyjna
19. Sałatka krabowa
20. Sałatka brokułowa z jajkiem
21. Wybór pieczywa i bułek , masło smakowe, sos tatarski
Zupy
1. Zupa borowikowa z kluseczkami/łazankami
2. Barszcz czerwony z pasztecikiem /uszkami lub do pierogów
Dania gorące
1. Filet z karpia saute , serwowany z ziemniakami podsmażanymi po polsku oraz kapusta z grzybami
2. Krewetki tygrysie na grillowanych warzywach z sosem pesto i grzankami
3. Filet z szandacza/suma w sosie pieprzowym, podawany na świeżym szpinaku oraz ziemniakami opiekanymi i bukietem warzyw
4. Łosoś królowej bony z kaparami
5. Filet z karmazyna w sosie koperkowym
6. Filet z karpia saute , sos z cytryny
7. Sola smażona w migdałach na sosie z białego wina
8. Sola zapiekana ze szpinakiem, mozzarella na pelatii
9. Pstrąg saute ze szpinakiem i masłem cytrynowym
10. Pierś faszerowana cukinią i pomidorami suszonymi, z kluseczkami w pesto
11. Indyk po góralsku z oscypkiem , ziemniaki opiekane ,
12. Schab po myśliwsku z kopytkami
13. Zrazy wołowe zawijane w sosie z czerwonego wina
14. Piersi kacze/kaczka pieczona na złotej renecie w majeranku z żurawina na kluseczkach włoskich
15. Tarta salata ze szpinaku i parmezanu
16. Pierogi z kapusta i grzybami
17. Pierogi z borowikami
18. Pierogi ze szpinakiem
Dodatki
Bukiet warzyw z pary
Kapusta z grzybami
Surówka z czerwonej kapusty
Ziemniaki pieczone z ziołami*
Bufet słodki
Keks
Jabłecznik
Sernik z brzoskwinia/ wiedeński, krakowski
Makowiec/ Seromak
Piernikowe /marchewkowe/ dyniowe z bakaliami
Patera owoców krojonych
Napoje
Kompot wigilijny 0,25 l
Napój zimny /ciepły
Kieliszek wina 150ml
Warianty cenowe ;
A. Przekąska na start + zupa + danie gorące + deser +napój = od 75 zł /os
B. 3 przekąski + zupa + danie gorące + deser + napój = 95 zł / os
C. 4 przekąski +zupa + danie gorące rybne /mięsne /lub pierogi + deser + napój 110 zł / os
D. 4 przekąski + danie gorące rybne lub mięsne + pierogi + deser + napój zimny lub kufel piwa lub kieliszek wina +napój gorący = 120 zł / os
Zapraszamy serdecznie
Al. Ujazdowskie 6, Warszawa
tel.: +48 22 621 11 58 ; 605-310-383
e-mail:rozdroze@wsgcentrum.com.pl ; WWW.rozdroze.pl
godziny otwarcia:
codziennie od godz. 9:30 do 23:00
Ponizej zaś menu zestawione przez nas
MENU WIGILIJNE nr 1
PRZEKĄSKI ZIMNE /wybrać 3/
Pólmisek pieczonych mięs ( schab ze śliwką , boczek rolowany, karkówka w majeranku , pasztet z pistacjami, kabanosy, salami
Sałatka jarzynowa
Sałatka nicejska
Śledzie w zalewie korzenne /salsa / pod pierzynką
Szczupak faszerowany jajkiem i kawiorem
jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/śledzikiem
DODATKI DO PRZYSTAWEK
· Pieczywo pszenne i razowe, masło z ziołami/chrzan / ćwikła
ZUPY /wybrać jedną/
Zupa borowikowa
Barszcz z uszkami lub pasztecikiem
Zupa rybna
DANIA GŁÓWNE
Pierogi z kapustą i borowikami ( podsmażane lub nie )
Ciasta świąteczne
Cena 80 zł za 1 osobę + serwis 10%
MENU WIGILIJNE nr 2
Zimne przystawki /wybrać 4/
Półmisek mięs pieczonych : mostek cielęcy faszerowany ,boczek zwijany ,karkówka w ziołach ,schab faszerowany sliwkami, podawane z rydzami marynowanymi , gruszką i sliwką w occie .
Rolada szpinakowa z musem z wędzonego łososia
Jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/śledzikiem
Śledź marynowany w korzennych przyprawach i białym winie
Śledzie w sosie miodowo-musztardowym z kaparami
Sałatka z kurczaka wędzonego i winogron
Szczupak faszerowany w galarecie aromatyzowanej szafranem
Dodatki: pieczywo pszenne i żytnie, masła smakowe, chrzan /ćwikła
Zupa /jedna do wyboru/
Zupa z borowików z łazankami
Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
Zupa rybna
Zupa kurkowa
Danie ciepłe /rybne lub miesne + pierogi /
Filet z sandacza w sosie koperkowym
Schab po mysśliwsku , kopytka
Medaliony z kurczaka w sosie musztardowym
Smażony karp/halibut/łosoś/ sola z pieczonymi ziemniakami oraz czerwona kapusta/kapusta wigilijna lub kompozycha sałat z sosem vinegrette
Pierogi z kapustą i borowikami
Pierogi z borowikami
Pierogi z soczewicy pieczarek i kaszy
pierogi szpinakowe z fetą
Patery ciast mieszanych
Sernik
Jabłecznik z bezą
piernikowe z bakaliami
Makowiec
Keks
Cena zł za 110. osobę + serwis 10%
Propozycje na NAPOJE
KOMPOT Z SUSZU 1 L 17 ZŁ
Napoje zimne 1 litr 15 zł
kawa/herbata 8-12 zł
wino 0,75 l 50 zł
wódka czysta 0,5 l od 60 zł
piwo 0,5 l 10 zł
Pakiet : napoje zimne i gorące do 6 godzin bez ograniczeń 25 PLN / osobę
Al. Ujazdowskie 6, Warszawa
tel.: +48 22 621 11 58 ; 605-310-383
e-mail:rozdroze@wsgcentrum.com.pl ; WWW.rozdroze.pl
godziny otwarcia: od godz. 10:30 do 22:30
Wybór dań Wigilijno – świątecznych do własnego wyboru
Menu
Bufet zimny w stołach
1. Lin/szczupak faszerowany borowikami w galarecie aromatyzowanej szafranem
2. Schab po warszawsku faszerowany musem chrzanowym z jajkiem oraz warzywami
3. Rolada szpinakowa z musem z wędzonego łososia, serem fetą
4. Kaczka/indyk faszerowany z owocami w maladze z sosem żurawinowym
5. Śledzie w sosie miodowo-musztardowym z kaparami
6. Deska ryb wędzonych : pstrag, łosoś, węgorz, karmazyn , turbot, halibut
7. Galantyna z kurczaka po polsku garnirowana auszpikiem
8. Pasztet wieprzowy pieczony podany z grzybami leśnymi
9. Deska mięs pieczonych: boczek zawijany, karkówka w ziołach , schab faszerowany
śliwkami z dodatkiem wędlin szlachetnych
10. Śledź w marynowany w korzennych przyprawach
11. Śledz pod pierzynką
12. Terinna z łososia, soli i szpinaku przygotowana na parze lub w galarecie
13. Karp w galarecie warzywnej lub po żydowsku
14. Carpaccio z buraka z serem kozim/lub feta w miodowym dresingu
15. Sałatka królewska z łososiem
16. Sałatka nicejska z tuńczyka i anchois z dresingiem musztardowym
17. Sałatka z karczochami, pomidorami suszonymi i grzankami w vinegrecie
18. Sałatka jarzynowa tradycyjna
19. Sałatka krabowa
20. Sałatka brokułowa z jajkiem
21. Wybór pieczywa i bułek , masło smakowe, sos tatarski
Zupy
1. Zupa borowikowa z kluseczkami/łazankami
2. Barszcz czerwony z pasztecikiem /uszkami lub do pierogów
Dania gorące
1. Filet z karpia saute , serwowany z ziemniakami podsmażanymi po polsku oraz kapusta z grzybami
2. Krewetki tygrysie na grillowanych warzywach z sosem pesto i grzankami
3. Filet z szandacza/suma w sosie pieprzowym, podawany na świeżym szpinaku oraz ziemniakami opiekanymi i bukietem warzyw
4. Łosoś królowej bony z kaparami
5. Filet z karmazyna w sosie koperkowym
6. Filet z karpia saute , sos z cytryny
7. Sola smażona w migdałach na sosie z białego wina
8. Sola zapiekana ze szpinakiem, mozzarella na pelatii
9. Pstrąg saute ze szpinakiem i masłem cytrynowym
10. Pierś faszerowana cukinią i pomidorami suszonymi, z kluseczkami w pesto
11. Indyk po góralsku z oscypkiem , ziemniaki opiekane ,
12. Schab po myśliwsku z kopytkami
13. Zrazy wołowe zawijane w sosie z czerwonego wina
14. Piersi kacze/kaczka pieczona na złotej renecie w majeranku z żurawina na kluseczkach włoskich
15. Tarta salata ze szpinaku i parmezanu
16. Pierogi z kapusta i grzybami
17. Pierogi z borowikami
18. Pierogi ze szpinakiem
Dodatki
Bukiet warzyw z pary
Kapusta z grzybami
Surówka z czerwonej kapusty
Ziemniaki pieczone z ziołami*
Bufet słodki
Keks
Jabłecznik
Sernik z brzoskwinia/ wiedeński, krakowski
Makowiec/ Seromak
Piernikowe /marchewkowe/ dyniowe z bakaliami
Patera owoców krojonych
Napoje
Kompot wigilijny 0,25 l
Napój zimny /ciepły
Kieliszek wina 150ml
Warianty cenowe ;
A. Przekąska na start + zupa + danie gorące + deser +napój = od 75 zł /os
B. 3 przekąski + zupa + danie gorące + deser + napój = 95 zł / os
C. 4 przekąski +zupa + danie gorące rybne /mięsne /lub pierogi + deser + napój 110 zł / os
D. 4 przekąski + danie gorące rybne lub mięsne + pierogi + deser + napój zimny lub kufel piwa lub kieliszek wina +napój gorący = 120 zł / os
Zapraszamy serdecznie
Al. Ujazdowskie 6, Warszawa
tel.: +48 22 621 11 58 ; 605-310-383
e-mail:rozdroze@wsgcentrum.com.pl ; WWW.rozdroze.pl
godziny otwarcia:
codziennie od godz. 9:30 do 23:00
Ponizej zaś menu zestawione przez nas
MENU WIGILIJNE nr 1
PRZEKĄSKI ZIMNE /wybrać 3/
Pólmisek pieczonych mięs ( schab ze śliwką , boczek rolowany, karkówka w majeranku , pasztet z pistacjami, kabanosy, salami
Sałatka jarzynowa
Sałatka nicejska
Śledzie w zalewie korzenne /salsa / pod pierzynką
Szczupak faszerowany jajkiem i kawiorem
jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/śledzikiem
DODATKI DO PRZYSTAWEK
· Pieczywo pszenne i razowe, masło z ziołami/chrzan / ćwikła
ZUPY /wybrać jedną/
Zupa borowikowa
Barszcz z uszkami lub pasztecikiem
Zupa rybna
DANIA GŁÓWNE
Pierogi z kapustą i borowikami ( podsmażane lub nie )
Ciasta świąteczne
Cena 80 zł za 1 osobę + serwis 10%
MENU WIGILIJNE nr 2
Zimne przystawki /wybrać 4/
Półmisek mięs pieczonych : mostek cielęcy faszerowany ,boczek zwijany ,karkówka w ziołach ,schab faszerowany sliwkami, podawane z rydzami marynowanymi , gruszką i sliwką w occie .
Rolada szpinakowa z musem z wędzonego łososia
Jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/śledzikiem
Śledź marynowany w korzennych przyprawach i białym winie
Śledzie w sosie miodowo-musztardowym z kaparami
Sałatka z kurczaka wędzonego i winogron
Szczupak faszerowany w galarecie aromatyzowanej szafranem
Dodatki: pieczywo pszenne i żytnie, masła smakowe, chrzan /ćwikła
Zupa /jedna do wyboru/
Zupa z borowików z łazankami
Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
Zupa rybna
Zupa kurkowa
Danie ciepłe /rybne lub miesne + pierogi /
Filet z sandacza w sosie koperkowym
Schab po mysśliwsku , kopytka
Medaliony z kurczaka w sosie musztardowym
Smażony karp/halibut/łosoś/ sola z pieczonymi ziemniakami oraz czerwona kapusta/kapusta wigilijna lub kompozycha sałat z sosem vinegrette
Pierogi z kapustą i borowikami
Pierogi z borowikami
Pierogi z soczewicy pieczarek i kaszy
pierogi szpinakowe z fetą
Patery ciast mieszanych
Sernik
Jabłecznik z bezą
piernikowe z bakaliami
Makowiec
Keks
Cena zł za 110. osobę + serwis 10%
Propozycje na NAPOJE
KOMPOT Z SUSZU 1 L 17 ZŁ
Napoje zimne 1 litr 15 zł
kawa/herbata 8-12 zł
wino 0,75 l 50 zł
wódka czysta 0,5 l od 60 zł
piwo 0,5 l 10 zł
Pakiet : napoje zimne i gorące do 6 godzin bez ograniczeń 25 PLN / osobę