Rozdroże Warszawa to restauracja przy Łazienkach Królewskich, gdzie zachwyci Was dobre jedzenie  i fachowa obsługa. Restauracja Rozdroże jest idealnym miejscem, w którym można zorganizować niezapomniane  wesela, chrzciny, komunie, bankiety, a także wigilie, andrzejki, bal sylwestrowy oraz  wszelkiei inne przyjęcia.
  • RESTAURACJA
  • Budynek z zewnątrz
  • Budynek  i otoczenie
  • WESELE w Rozdrożu
  • Stół wiejski na przyjęcie
  • przyjęcie w sali dolnej w piwnicy
  • bankiet
  • wesele w rozdrożu
  • rzut na sale restauracyjne z parkietem

Przekąski na ciepło / Hot apetizers

Placki ziemniaczane z łososiem i sosem tzatziki

28,00
3 szt. 230g/90g/100g
potato pancakes with salamon witz tzatzki sauce 

Kociołek pełen warzyw z cieciorką

25,00
300g
papryka ,cukinia , bakłażan ,pieczarki , pomidory , cieciorka 
peppers, zucchini, eggplant, mushrooms, tomatoes, chickpea

Roladki z cukinii faszerowane fetą i szpinakiem 3 szt.

27,00
Roladki z cukinii faszerowane fetą i szpinakiem na musie z z pelatti 3 szt. 
ROLLS STUFFED WITH FETA AND SPINACH MOUSSE WITH TOMATO PELATTI 

Omlet z trzech jaj ze szpinakiem i serem

16,00
OMELETTE OF EGGS WITH SPINACH AND CHESSE

Omlet z trzech jaj z konfiturą i białym serem

16,00
OMELETTEOF EGGSWITH CHERRY/CRANBERRY OR CHEESE 

Jajecznica na maśle z trzech jaj z pomidorami, pieczywem i masłem

12,00
180g
Scrambled eggs with three eggs with tomato, bread with butter.

Jajecznica szefa z trzech jaj z cebulą, boczkiem, pieczywem i masłem

14,00
200g
Three scrambled eggs with onions, bacon, bread with butter.

Mix czterech grzanek z masłem czosnkowym z mozzarellą, szpinakiem, pomidorami i prosciutto

13,00
130g
Mix four toast with butter and garlic with mozzarella cheese, spinach, tomato, prosciutto.

Trzy grzanki z masłem czosnkowym zapiekane ze szpinakiem i fetą

12,00
100g
Three toast with garlic butter baked with spinach and feta cheese.

Trzy grzanki z masłem czosnkowym zapiekane z prosciutto, rukolą i parmezanem

12,00
100g
Three toast with garlic butter baked with Parma ham and rocket salad with parmesan.

Trzy grzanki z masłem czosnkowym zapiekane z pomidorami, bazylią i parmezanem

10,00
100g
Three toast with garlic butter baked with tomato, basil and parmesan cheese.

Trzy granki z masłem czosnkowym zapiekane z serem mozzarella

9,00
100g
Three toast with garlic butter baked with mozzarella cheese.

Gryczana kaszanka z patelni smażona z cebulą podawana w chlebku wiejskim z ogórkiem kwaszonym

19,00
170g/50g
Buckwheat pudding with pan fried with onions served in a rustic bread with pickled cucumber.

Flaczki wołowe po Warszawsku

17,00
300g
Beef tripe Warsaw style

Ser pleśniowy panierowany z żurawiną winogronami i dwoma grzankami

19,00
125g/100g/ 2 szt.
Breaded cheese with cranberries, grapes and croutons.

Bigos staropolski podawany w chlebku wiejskim

27,00
300g
Bigos przygotowujemy z kapusty kwaszonej, kilku gatunku mięs, wędzonek z dodatkiem śliwek suszonych, ziół, jałowca i wina.
Old Polish bigos (traditional Polish dish of sauerkraut with the addition of a variety of meats, mushrooms, spices, prunes, bacon and sausage), served in bread.